Metsälava 2.8.

 • 12.30–13.00
  Keravan kaupungin viherkaava

  Miten ohjata viheralueiden kehittämistä ja luontoarvojen lisäämistä strategisella tasolla? Miten strategiset tavoitteet viedään käytäntöön?

  Keravan kaupungin esittelyssä kaupungin yleissuunnittelupäällikkö Emmi Kolis kertoo vuonna 2021 valmistuneen Keravan viherkaavan suuntaviivat sekä esittelee viherkertoimen kehitystyötä ja tekeillä olevaa viheralueohjelmaa.

 • Metkalaukku – improvisaatioesitys

  Lastennäytelmien ainoa huono puoli on se, että niitä erittäin harvoin kirjoittavat lapset itse. Nyt sekin ongelma saadaan ratkaistua, kun Improvisaatioteatteri Metkalaukku tekee esityksen juuri yleisön toiveiden ja tahdon mukaan!

  Tuloksena on mukaansatempaava ja interaktiivinen esitys, jonka parasta antia on lasten mahdollisuus osallistua esityksen tekemiseen joko ideoiden tai välillä jopa itse mukana näytellen. Koskaan ennen ei olla nähty näin voimaannuttavaa lastenteatteria!

  Esitykset:
  13.30–14.15
  16.30–17.15

 • 14.45–15.45
  Yleinen kaupunkisauna 2000-luvulla

  Helsinkiläisen tuottaja ja saunayrittäjä Kimmo Helistö vie kuulijat yleisten saunojen historiaan ja kaupunkisaunojen renessanssiin sekä niiden tulevaisuuteen kaupungistumisen edetessä.

  Helistö on toteuttanut kansainvälisiä saunatapahtumia ja on myös yhteisöllisten kortteli- ja kaupunkisaunojen puolestapuhuja.