Niittylava 7.8.

 • 15.30–16.30
  Onko pennin venyttäminen ekoteko?

  Miten opiskelijoiden tai eläkeläisten tulot riittävät asumiseen ja elämiseen? Millainen kuluttaminen on välttämätöntä, mikä tarpeellista ja mikä turhaa? Millaisilla valinnoilla ja nikseillä arjesta voidaan tehdä kestävämpää?

  Kuluttajaliitto ry:n pääsihteeri Juha Beurlig-Pomoell, Marttaliitto ry:n Kestävät talouspolut -hankkeen asiantuntija Katri Pellikka sekä Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksen jäsen Aino Halinen keskustelevat kestävästä arjesta.

 • 18.00–18.45
  Konsertti – Pena-Klubi

  Festivaalin viimeisenä päivänä URFin lavalla nähdään Pena-Klubi.

  Keravalla tunnetuiksi tulleissa Pena-Klubeissa saksofonisti Pentti Lahti kutsuu legendaarisia suomalaisia artisteja kyläilemään paikkakunnalle. Tällä kertaa luvassa on nostalginen progen, bluesin ja fuusion täyteinen ilta ulkoilmalavalla.

  Pentti Lahden vieraaksi URFin konserttilavalle saapuu Jukka Gustavson, joka on suomiprogen pioneeri sekä tunnettu sähköurkurina, laulajana ja erityisesti Wigwam-yhtyeen aikaisesta tuotannostaan. Illan kokoonpanossa soittavat lisäksi pitkän linjan bassosankari Jan-Olof Strandberg sekä jazz-klubien meritoitunut konkari, rumpali Thomas Törnroos.