Saapuminen

Tapahtuma-alueen katuosoite:
Kytömaantie 35, 00400 Kerava
Parkkipaikan katuosoite:
Porvoontie 2, 04200 Kerava

Saavu julkisilla

Jos saavut Keravalle Helsingin suunnasta junalla, junamatka Helsingin keskustasta kestää reilut 20 minuuttia ja rautatieasema, bussiterminaali ja taksiasema sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa palveluiden vieressä.

Rautatieasemia on kaksi, Kerava ja Savio, joita palvelevat pääkaupunkiseudun lähijunat. Keravan rautatieasemalla liikennöivät lähijunat tunnuksilla K, R, Z, D ja T. Savion asemalla liikennöivät lähijunat tunnuksilla K ja T.

Keravan rautatieasemalta pääsee festivaalialueelle HSL:n liikennöimällä bussilla. Lähin bussipysäkki löytyy aivan tapahtuma-alueen vierestä. Bussiaikataulu päivittyy HSL:n Reittioppaaseen kevään aikana.

Saavu kävellen tai pyörällä

Helpoiten ja luontoa säästäen saavut kävellen tai pyörällä.

Keravan keskustasta kävelee Kivisiltaan runsaassa vartissa. Matkaa on noin 1,2 kilometriä. Reitti Keravan asemalta tapahtuma-alueelle on merkitty URF-tunnistein. Turvallisuussyistä tapahtuma-alueen sisäpuolella ei ole luvallista liikkua pyörän kanssa, vaan pyörä tulee jättää tapahtuman saapumisalueella sijaitsevaan pyöräparkkiin.

Päivitämme tarkemman saapumiskartan kävelijöitä ja pyöräilijöitä varten sivuillemme kevään aikana.

Saavu autolla ja pysäköi Kivisillassa

Mikäli saavut omalla autolla, festivaalialueen välittömässä läheisyydessä on autopaikoitus. Parkkimaksu alueella on 6 euroa. Parkkimaksun voi suorittaa festivaalialueen pysäköinninvalvojille. Huomioithan, että otamme vastaan vain korttimaksun.

Parkkipaikan katuosoite:
Porvoontie 2, 04200 Kerava