Metsälava 26.7.

 • 12.00–13.45
  Rentoutus- ja taidepaja: Unelmointia ja kollaaseja

  Luovuuden virtaamon toteuttamassa taidepajassa pidämme alkuun lyhyen rentoutustuokion ja mielikuvamatkan. Osallistujat saavat tehdä itselleen taidepäiväkirjan kierrätyspaperista. Päiväkirjan sivuille voi tehdä kierrätysmateriaalikollaaseja sekä piirtää, värittää ja maalata. Päästä luovuutesi virtaamaan!

 • 14.15–15.00
  Kiinnostaako kestävä ja hyvä elämä? 

  Haluaisitko elää kestävämmin ja ilmastoystävällisemmin, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Haluaisitko pohtia kestävämmän elämäntavan kysymyksiä yhdessä muiden kanssa kannustavassa ympäristössä?

  Käsittelemme yhdessä Kestävän elämän liike Jalotuksen yhteisöpäällikkö Sanna Irannan johdolla kestävämmän elämäntavan kysymyksiä eri näkökulmista; luontoyhteydestä liikkumistapoihin ja kiertotaloudesta lähiruokaan. Tutustumme kestävän ja ilmastoystävällisen elämän aloittamiseen.

 • 18.00–18.45
  Digiövereistä luontoyhteyteen – hyvinvointia metsäkylvystä

  SOWL Luontohyvinvointi opettaa luonnon hyvinvointivaikutuksista japanilaisella shinrin-yoku-metsäkylpymenetelmällä. Ohjatut aisti-, läsnäolo- ja luontoyhteysharjoitteet auttavat pysähtymään olennaisen äärelle. Shinrin-yokussa hidastetaan tahtia, hengitetään metsäilman aromaattisia yhdisteitä ja ollaan kosketuksissa luontomikrobeihin.