Pilske 28.7.

 • 26.–28.7.
  Pilske-teltta
  Villiruokaviikonloppu Villd pop-up

  Vegaanista villiruokaa tarjoileva fine dining -tason ravintola Villd tekee paluun URF:n avajaisviikonlopun pop-upissa. Huippukokki ja ekologisen ruanlaiton pioneeri Ossi Palonevan luotsaama Villd tarjoaa lähiluonnon täysin vegaaniset raaka-aineet elämyksellisessä, monipuolisessa ja herkullisessa muodossa.

  Kolmen maisteluannoksen menu 25 €.

 • 14.45–15.15
  Pilske-lava
  Villiyrtit purkkiin -demo

  Huippukokki ja ekologisen ruoanlaiton pioneeri Ossi Paloneva opastaa kauden kasvien, sienten ja kukkien säilöntää parhailla mahdollisilla tekniikoilla. Kuivaus vai pakastus? Vai fermentointi, suolaus, savustaminen tai umpiointi?

 • 14.00–14.45
  Pilske-lava
  Asumisen unelmia -luentosarja – Ninni ja Rafael Donner

  Asumisen unelmia on neliosainen luentosarja, joka esittelee sykähdyttäviä tarinoita omien asumisenunelmien toteuttamisesta ja luonnonläheisemmän elämäntavan tavoittelusta inspiroivien vieraiden kertomana.

  Taidehistorioitsija Ninni Donner ja kirjailija Rafael Donner kertovat elämänmuutoksestaan tavoitellessaan elämää lähellä luontoa. Vuonna 2021 pariskunta voitti tarjouskilpailun Mustion vanhasta koulusta ja heistä tuli 120-vuotiaan talon omistajia.

  Kuulemme Ninnin ja Rafaelin kertomana, mitä sitten tapahtui.

  Rafelin ja Ninnin tarinaan pääsee tutustumaan ennakkoon Yle Areenasta löytyvässä sarjassa Kaipuu maalle – kyläkoulusta koti. Siirry Yle Areenaan.