Metsälava 27.7.

 • 12.30–13.15
  Kivistä kukkasiksi -kivimaalauspaja

  Luovuuden Virtaamon kivimaalauspajassa osallistujat saavat valita itselleen kiven ja maalata kiveen kukan tai kukkia luonnonmukaisia säänkestävillä maaleilla. Kivikukat kootaan yhteiseksi kukkakedoksi. Maalaamansa kiven voi halutessaan ottaa oman parvekkeen tai pihan koristeeksi.

 • 15.00–15.45
  Rakennushoivan klinikka – Trähus

  Trähus edistää rakennusperinteen vaalimista Suomessa ja haluaa tuoda perinteen nykypäivään. Klinikalla kuulemme Trähusin rakennushoivamestarin ja perustajan Thomas Noreilan vastauksia aiheesta askarruttaviin kysymyksiin puutalojen restauroinnin ammattilaisilta. Rakennushoiva kuuluu kaikille!

  Siirry trähus.fi:n nettisivuille.

  Thomas Noreila, rakennushoivamestari ja perustaja, Trähus

 • 16.30-17.15
  Planetbic – planetaariset rajat Keravalla ja omalla iholla

  Planetbic-yhteisötaideteoksen jälkikeskustelu.

  Mitkä ovat koetun teoksen taustat ja toiminnot? Mitä seurauksia pallojumpan, ekokriisin, Keravan, planetaaristen rajojen, performanssitaiteen ja taideaktivismin yhdistämisellä parhaimmillaan voi olla? Kuulemme ja keskustelemme Planetbic-yhteisöperformanssista taiteilija-tutkija Sonja Salomäen johdolla.

 • 18.15–18.45
  Improvisoitua meditaatiomusiikkia

  Säveltäjä Eero Hämeenniemen impromeditaatio-konsertit perustuvat ajatukseen musiikista hiljentymisen, meditaation ja keskittymisen välineenä. Konsertissa sekä soittaja että kuulija hiljentyvät yhdessä musiikin äärelle. Erityistä on improvisaation ainutkertaisuus: Musiikki syntyy tässä ja nyt, tällaisena vain yhden kerran.