Niittylava 27.7.

 • 13.30–14.15
  Uuden ajan urbaanikot, hyvän elämän opit huomisen kaupunkilaiselle

  Miten kaupunkiympäristö voi tukea sekä ihmisen, että luonnon hyvinvointia? Aiheesta keskustelevat filosofian tohtori Pekka Sauri, maisemasuunnittelija ja tutkija Taina Suonio sekä tulevaisuuden asumisen asiantuntija Kimmo Rönkä. Juontajana toimii eläintieteen tohtori Heidi Kinnunen.

 • 15.45–16.15
  Planetbic-yhteisötaideteos

  Team Planetbic kutsuu kaikki mukaan maapallodiscojumppaan! Planetbic-yhteisöperformanssissa liikumme yhdessä rytmimusiikin tahtiin maapallojumppapalloja hyödyntäen.

  Planetbic on taiteellinen ja liikunnallinen tapa osoittaa sitoutumista maapallon elinkelpoisena säilyttämiseen. Planetbic-yhteisöperformanssi on inspioitunut Jane Fondan ja Arnold Schwarzeneggerin ilmastosankaruudesta. Osallistuminen ei vaadi erityistaitoja tai harjoittelua. 

  Tule mukaan omana itsenäsi ja jumppaa pienesti tai isosti. Osallistujia varten on muutama extra-maapallojumppapallo, mutta varmin tapa päästä palloilemaan on tuoda oma jumppapallo tai muu pallo. Myös ilman palloa saa osallistua, esim mielikuvituspallolla. Halutessasi voit pukeutua Jane Fonda / utopia / aerobic / sci-fi tyyliin.  
   
  Musiikki: Hiski Rapi
  Visuaalinen tuotanto: Saku Tamminen
  Konsepti, koreografia, tuotanto, biisin sanat: Sonja Salomäki

  Planetbic Instagramissa.

  Kuva: Joel Haapamäki